SZOLGÁLTATÁSOK

Értékesítési rendszerek kialakítása

A 0-ról vagy „valamilyen” szintről építkezünk. Bevizsgálással és piackutatással kezdünk. Sok esetben ez válságtanácsadás is. Áttekintjük a kommunikációt, árpolitikát, termékskálát! Rendbe ragadjuk a problémát és megoldást és lehetőséget kínálunk!

ÉRTÉKESÍTÉSI TRENDFIGYELÉS

Naprakész, professzionális tudásanyagokkal dolgozunk. Fejlődésünk töretlen és field-en szerzett napi tapasztalattal rendelkezünk. Szakmai network-ünket folyamatosan bővítjük. Az értékesítési csatorna egyes lépéseit megvizsgáljuk és kitisztítjuk. Permaqnens haszontermelést állítunk elő.

TANÁCSADÁS

A cég, nagyvállalat értékesítőit felkészítjük, kiképezzük. Átadjuk a tudást és gyakorlati tapasztalatokkal vértezzük fel az értékesítőket, hogy hatékonyan tudják munkájukat elvégezni. Folyamatosan figyelemmel kísérjük munkájunkat, megrekedéseiket kezeljük.

OKTATÁS EGYÉNI ÉS CSOPORTOS

Hogyan adj el többet? Termék átkötés és kosáréték növelés! Tematikák: Magabiztosság, hitelesség, termékismeret, kommunikáció, keresztértékesítés, kifogáskezelés, ajánláskérés, up-sell, etc. Bizalomépítés, nem eladunk, megnyitunk. Proaktív értékesítés, de nem „nyomulósan”! Egyedi megoldásokkal.

SZPONZORÁCIÓS ÉRTÉKESÍTÉS

A hiányzó tőke bevonása. Nagyvállalatokat és tőkeerős cégeket keresünk, akik több szinten képesek és tudnak támogatni célokat, rendezvényeket, akár hosszútávon is, kampány jelleggel Piac által validált, etikailag feddhetetlen , társadalmilag hasznos, humán célú és a környezetet védő ügyek, projektek mellé állunk.

AGILIS ÉRTÉKESÍTÉS

Az agilitás, mint módszertan van a középpontban a ceremóniáival és a tevékenységeivel az értékesítés folyamatiba ültetve. Mit csináljon, mit ne csináljon. Mit tegyen, mit ne tegyen – Ez a 4 fő elem! Az értékesítő csapatot folyamatosan képezzük. Ha nincs csapat, akkor egy több alkalmon tartó tematikusan felépített folyamaton keresztül adjuk át a sales tudásanyagot!

ÉRTÉKESÍTÉS FELADATOK

Értékesítési és tanácsadói feladatokat végzünk a megbízó cégnél a felmért és a szükséges igényei alapján, hogy cégedet még sikeresebbé tegyük. Egyedi, projekt alapú megoldásokban vagy óradíjban dolgozunk együtt ügyfeleinkkel.

HÁTTÉRTÁMOGATÁS

Projektjeinket nem hagyjuk magára! Ahogy Téged sem. Folyamatos támogatással és eléréssel, megoldásokkal állunk az ügy, és a cég sikeressége mellett! Kezeljük az elakadásokat és megoldjuk.

PROJEKTEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Egy bizonyos konkrét-, időben és feladatban pontosan meghatározható projekt professzionális értékesítésére szerződünk. Egyszerre maximum 3 ilyen folyamatot futtatunk.